13 Mayıs 2015 Çarşamba

GTA 4 - Torrent indir



Grand Theft Auto serisi şüphesiz oyun dünyasının en önemli serilerinden birisidir. , Onun serisinin yeni destekli versiyonu ile oyuncuları kendine aşık etmeyi bilir ve oyun dünyasını sarsar. Rockstar GTA Yeni nesil oyunlar piyasayı kasıp kavururken Rockstar takımı hala stüdyoya kapanmış, Grand Theft Auto serisinin dördüncü bölümüne çalışıyorlardı. Yapım aşamasının çok uzun barışın sürmesi Rockstar. çok güzel ve eksiksiz bir oyun çıkarmak istemesiydi. Bitti ve GTA IV evlerimize konuk oldu Sonunda bekleme Wi. Ben de zaten bir çoğunuz oyun hakkında az çok bilgi edinmişsinizdir ve ne kadar başarılı bir yapım olduğunu duymuşsunuzdur. Açıdan hem senaryo açısından çok zengin bir oyun. Oyun hem teknik IV'ün inanılmaz dünyasına adım atalım.Gelin hep beraber GTA
Grand Theft Auto serisinin önceki oyunlarında olduğu gibi GTA IV'de de büyük bir özgürlüğe sahibiz. Oyunda senaryoyu takip etmek dışında yapılabilecek binlerce şey bulabilirsiniz. Ne kadar özgür olduğumuzu ve yapabileceğimiz şeyleri bu yazıda uzun uzun inceleyeceğiz. Fakat ilk olarak oyunun asıl kahramanından ve senaryodan sahibinden. Uzun zamandır piyasaya çıkmış en güzel hikaye ve karakterlere sahip bir oyun Çünkü GTA IV.
GTA 4 v1.0.7.0 Bütün Updateler | GTA IV Türkçe Yama
(Kasmalar gölgeler vb birçok sorun giderilmiş tüm updateleri içerir. Türkçe Yama yapmadan önce kurun)

Minimum Sistem Gereksinimleri
Ekran Kartı: 7900 / X1900 veya daha iyi bir ekran kartı ATI Radeon GeForce
Ekran Kartı mb I: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP-Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM
Minimum Sistem Gereksinimleri
Ekran Kartı: GeForce 8600 / ATI HD 3870
Ekran Kartı mb'ıı: 512 MB
Dolduracağı Alan: 18 GB
İşletim Sistemi: Windows XP-Vista
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
Ram: 2 GB RAM












Mortal Kombat X [Proper-RELOADED] - Torrent indir





“Kim var Sırada? Bir Numaralı Dövüş Serisinin Yeni Neslini Yaşa.
Mortal Kombat X, yepyeni oynanışıyla birlikte sınıfında benzersiz Dragon sinematik sunumu birleştiriyor. Oyuncular ilk kez karakterin strateji ve dövüş stilini etkileyen çeşitlerden birini seçebiliyor.
Çıkan Ölümlü X için saatlerde gelmeye de bu ilk incelemeler Gün içerisinde Kombat başladı. Mortal Kombat X, genel anlamda olumlu sonuçlarla başlangıcını yaptı.
İnceleme yayınlayan sitelerden Çokgen, Mortal Kombat X'e “Seriye çıkan en iyi oyunlardan birisi.” yakıştırmasını, seks dansı yaparken 9 puanı layık görmüş. Öte yandan Oyun X'in bir önceki oyunun başarısını devam ettirdiğini, oyuna eklenen modların keyifli olduğunu belirtmiş Mortal Kombat Muhbir da.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: 64-bit: 7, 8, Win 10 Win Win Vista
İşlemci: Intel Core ı5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 460 | ATI HD 5850
DiretX: 11
Sabit disk: 36 Marx, Weber GB disk alanı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: 64-bit: 8, 10 Win 7 Win
İşlemci: Intel Core-3770, 3.4 GHz i7 | AMD-8350, FX 4.0 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 660 | AMD GeForce GTX GeForce 7950
DiretX: 11
Sabit disk: 40 GB Marx, Weber disk alanı













12 Mayıs 2015 Salı

FIFA 15 Ultimate Team Edition [3DM] - Torrent indir





Fıfa 15 ile yeni nesil bir futbol oyunu deneyimine hazır olun.
Ligi ile birlikte 18 Türk takımı oyunda yer alıyor Türkiye Süper.PC'de 15'te Alev motoruyla tanışıyor yapan Fıfa yeni nesil sürümüyle aynı çıkışı.Saha içi ise o kadar detaylandırıldı ki görünce gözlerinize inanamayacaksınız.Oyuncuların üstüne gelen çamur sıçramaları,çimin yıpranmasını gibi bir çok grafik detayı sizleri bekliyor.
Taraftarlar ıse artık tamamiyle oyunun içinde yer alacak.Gerçek zamanlı tepkileriyle gerçek bir maç atmosferi sizleri bekliyor.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME;
Fıfa 15 3DM tarafından cracklendi ve çıktı.
v2 Crack şuan 7 ve 8.1 64 bitde çalışmaktadır için sadece Windows.crack (Oyun normalde vista,7,8, sistemlerde çalışıyor ama şuanki crack uyumlu değil)
Ayrıca işletim sistemi uysada çalışmama ihtimali mevcuttur.
Tıkladığınızda kökenli açılıyorsa crack sisteminizle uyumlu değildir.Eğer oyunu indirip kurulumdaki gibi yaptıysanız oyuna
V3 crack'in yakında çıkacağını ve sistemlerle daha uyumlu olacağını söyledi.Grup yaptığı açıklamada
Ne zaman ne şekilde çıkar bilmiyoruz.
Buna göre indirip şansınızı deneyin, olmazsa yeni cracki bekleyeceksiniz.
V2 CRACK ÇİKTİ İNDİREBİLİRSİNİZV2 CRACK indir
* İşlemci desteği 30'dan %50'ye %daha fazla işlemci çıkarıldı artık destekliyor
* Windows 7 8.1 64 bitde çalışıyor ve Windows
* Lütfen tüm dosyaları atın. Oyun klasöründe 3dgame.dll'in ve silinmediğinden emin olun olduğundan.
* Virüs programlarını kapatınız.
V3 CRACK ÇİKTİ İNDİREBİLİRSİNİZV3 CRACK indir
* İşlemci desteği 50'dan %65'ye %daha fazla işlemci çıkarıldı artık destekliyor
* Windows 7 8.1 64 bitde çalışıyor ve Windows
* Windows 8'deki dil seçimden sonra kapanma sorunu düzeltildi..
* Virüs programlarını kapatınız.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1 – 64-Bit/Vista
İşlemci: Intel Q6600 Core2 @ 2.4 Ghz Quad Quad-Core, AMD II X4 620 eşdeğer veya AMD Phenom 7950 işlemciler
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: ATI HD 5770, NVIDIA GTX 460
DiretX: 11
Sabit disk: 13 GB Disk alanı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1 – 64-Bit/Vista
İşlemci: Intel ı5-2550K @ 3.40 FX-6350 Altı Çekirdek eşdeğer işlemciler GHz veya AMD
Bellek: 8 GB
Ekran Kartı: ATI 6870, NVIDIA GTX 650 HD
DiretX: 11
Sabit disk: 13 GB Disk alanı













Pro Evolution Soccer 2015 - Torrent indir






Evolution Soccer, 2014 serisi Pro sürümüyle çoğu oyuncu tarafından eleştirilse de, firma 2015 sürümünde ünlü futbol kaybettiği oyuncuları geri kazanmayı hedefliyor PES kurmaktı. Motor'i kullanan yapım, daha iyi grafikler, Yine Fox, fizikler ve tabii ki oynanış vaat ediyor.

Minimum Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi: Vista SP 2 veya daha güncel bir işletim sistemi
İşlemci: @ 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (AMD X2 240)
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: GeForce 7800 ya da ATI Radeon X 1300
Ses: 9.0 c video card 512 MB
Sabit Disk: 8 GB HDD Marx, Weber alan












11 Mayıs 2015 Pazartesi

WWE 2K15 - Torrent indir




WWE 2K15, video oyunları dünyasında yeni bir çağ açıyor! WWE 2K15, hayranların WWE TV’de izlediklerine her zamankinden çok benzeyen, bugüne kadarki en akışkan WWE oynanışını sunuyor. Oynanıştaki pek çok geliştirme, sunumda yenilik ve yepyeni MyCAREER ve 2k Showcase oyun modları sayesinde WWE 2K15 bu zamana kadarki en gerçekçi ve aksiyon dolu WWE video oyunu tecrübesini sunuyor.
Her darbeyi hisset, her çarpışmayı duy. WWE 2K15. Hisset.
İndirilebilir içeriğin her bir parçasını içerir*:
Oynanabilir Hulk Hogan ve Hollywood Hogan’a hemen erişim:
Hulk Hogan’ın İKİ versiyonu birden üzerine saldırdığında napacaksın bakalım? Klasik kırmızı ve sarı Hulk Hogan’ın yanı sıra “Hollywood” Hulk Hogan’ı da al.
Sting Oynanabilir Karakterler Paketine hemen erişim:
Tarihte İLK KEZ bir WWE ringinde Gösteri Zamanı! Efsane Sting’in iki versiyonunu alın! Neon renklerine bürünmüş sarı saçlı retro Sting olarak ya da nWo ile savaşan sessiz ve korkutucu savaşçı olarak oynayın!
WCW Karakter Paketi*:
WCW, Monday Night Wars boyunca WWE’yi peş peşe 83 hafta boyunca reytinglerde ezdi. Monday Night Wars’ı WCW’nin en çetin beş efsanesiyle tekrar yaşayın – WCW – “the Belfast Bruiser” Fit Finlay, Lord Steven Regal, “the Beast from the East” Bam Bam Bigelow, Diamond Dallas Page, ve “the Total Package” Lex Luger, hepsi tek bir eklenti paketinde. WCW…Büyüklerin Oynadığı Lig.
NXT Arrival Karakter Paketi*:
Yepyeni NXT ArRIVAL paketiyle NXT ringinde mücadele etmiş olan en parlak Superstar’lardan bazıları olarak oynayın! Adam Rose, The Ascension’dan Konnor ve Viktor, NXT Diva Emma ve Eski WWE Şampiyonu ve Monday Night Raw Sunucusu JBL gibi oynanabilir NXT karakterleri ile geleceğe adım atın!
Yeni Hamleler Paketi*:
WWE 2K15 Yeni Hamleler Paketi eklentisi ile cephanenize ekleyebileceğiniz 30’dan fazla yeni hamleye erişim kazanın! Uso Crazy ve Spinning Powerbomb gibi heyecan verici yeni hamlelerin yanında Bray Wyatt’ın Sister Abigail ve Cesaro’nun Gutwrench Suplex hamlelerinin varyasyonlarını gerçekleştirin.
Hızlandırıcı*:
Oyundaki her bir WWE Süperstarı, Efsanesi ve Divasının genel sıralamasını ve özelliklerini belirleyin. WWE 2K15’teki alternatif kıyafetler, bütün arenalar ve şampiyonalarla birlikte, bütün WWE Süperstarları, Efsaneleri ve Divalarının kilidini açın.
Showcase – One More Match*:
One More Match ile Randy Orton ve Christian arasındaki çekişmeli rekabeti saatler süren yeni 2K Showcase aksiyonuyla tekrar yaşayın! Hikayeleri sizin oynayışınız ve tarihi WWE görüntüleri ile anlatılırken, epik maçlarda dövüşerek zafere ilerleyin. Ayrıca 2011 yılından oynanabilir WWE Superstar’ları (Christian, Randy Orton, Edge, Mark Henry ve Sheamus) ve arenaları (SmackDown, Extreme Rules, Over the Limit ve Capitol Punishment) alın.
Showcase – Hall of Pain*:
World’s Strongest Slam hareketini kullanarak yeni WWE 2K15 2K Showcase Hall of Pain’de rakiplerinizi ezin! Mark Henry’nin 2011-2013 arasındaki yükselişini tarihi WWE çekim görüntüleri ve kıran kırana maçlarla yeniden yaşayın. Mark Henry, Big Show, Kane, The Usos, Sheamus, The Great Khali ve daha fazlasının yeni tarihi versiyonlarının kilitlerini açın! Ayrıca Vengeance(2011) ve WrestleMania 29 gibi oynanabilir arenaları edinin
Showcase – Path of the Warrior*:
WWE 2K15 “Path of the Warrior” 2K Showcase ile Ultimate Warrior’ın gücünü hissedin! Kariyerini tarihi WWE görüntüleriyle tekrar yaşayın ve Ultimate Warrior, Hulk Hogan, André the Giant, Sgt. Slaughter ve Macho King gibi pek çok oynanabilir efsane güreşçi edinin! Ayrıca WrestleMania VI, VII ve XII; SummerSlam®; Saturday Night’s Main Event ve Madison Square Garden gibi oynanabilir arenaları edinin.
*Paige dahil değildir. Bazı İçerikler 2015 İlkbaharında ücretsiz olarak indirilebilecektir

WWE 2K15 için yeni crack çıktı bunu indirerek oyunu açabilirsiniz.
WWE 2K15 Crack Fix İndir

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 64 Bit
İşlemci: Core 2 Duo E6600, AMD Athlon 64 X2 5400+
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 1 GB (NVIDIA GeForce GTX 450/AMD Radeon HD 5770)
DiretX: 11
HDD: 22 GB Disk alanı
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit / 8 64 Bit
İşlemci: Intel Core i5-3550, 3.30 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB (nVidia GeForce GTX 570/AMD Radeon HD 6970)
DiretX: 11
HDD: 22 GB Disk alanı














Beğendiyseniz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayınız!